Rietgedekt huis bouwen

Rietgedekt huis bouwen is een initiatief van Bouwbedrijf Lichtenberg. Met meer dan 80 jaar ervaring in de huizenbouwsector is Bouwbedrijf Lichtenberg een ervaren speler op de markt. Wij zijn met name gespecialiseerd in het bouwen van huizen met rieten daken in het luxere segment. Door onze ambachtelijke en traditionele bouwwijze weten wij van elk huis een prachtig object te maken.

Een rietgedekt huis bouwen is een complex geheel wat veel stress kan opleveren. Bouwbedrijf Lichtenberg streeft ernaar om dit proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met onze huisarchitect nemen gaan wij, onder genot van een kop koffie of thee, uw dromen en wensen door om zo tot een ontwerp te komen. De hele vergunningprocedure nemen wij voor onze rekening, zodat u zorgeloos een rietgedekt huis kunt laten bouwen. Tijdens de bouw wordt u door onze projectleiders continu geïnformeerd over de vorderingen. Kortom, vanaf het eerste gesprek tot de overdracht van de sleutels heeft u aan Bouwbedrijf Lichtenberg een betrouwbare bouwpartner om uw droomhuis te realiseren.

Een rietgedekt huis bouwen was nog nooit zo makkelijk! Daagt u ons uit om het huis van uw dromen te mogen ontwerpen én te realiseren?

Graag sta ik voor u klaar!

Wilco Zwoferink, Eigenaar
van Bouwbedrijf Lichtenberg

Wilco Zwoferink
contact