Rietgedekt huis bouwen Aerdenhout 2

Rietgedekt huis bouwen Aerdenhout

Een rietgedekte villa met een moderne uitstraling. Dit is wat de bewoners voor ogen hadden toen ze deze kavel kochten. Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zeker zijn, een schitterende wit gekeimde vila met zwart potdekselwerk langs de kozijnen op de bovenverdieping. De rieten kap met de hoge gootlijn zorgt de moderne, stoere uitstraling. De schoorsteen is hierbij ook prominent aanwezig. Boven de entree is glas geplaatst voor extra lichtinval en let u vooral op de smalle langwerpige raampjes aan de voor- en zijkant, dit geeft deze villa een leuk extra detail nietwaar?

De villa heeft een Z-vorm, hierdoor zijn de keuken en woonkamer iets van elkaar verschoven maar op deze manier is er wel vanuit beide ruimten zicht op de achtertuin. De begane grond is in principe éen grote open ruimte maar kan wel worden afgesloten door de glazen schuifdeur. In de woonkeuken wordt écht geleefd en let u vooral op de slimme en leuke details, zoals de deur naar de bijkeuken die in de kastenwand verwerkt zit. Ook geeft de sfeerhaard een erg leuke afscheiding in de keuken en blijft het open karakter toch behouden. In de woonkamer is een visgraat parketvloer gelegd en door de vele ramen krijgt u veel lichtinval.

Door de hoge kap is er ontzettend veel ruimte aanwezig, er zijn maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en separatie wc’s en een waskamer aanwezig. Kortom een woning waar geleefd kan worden