Rietgedekt huis bouwen Laren

19. Rietgedekt huis bouwen Rietgedekte villa te Laren

Wanneer u in Laren langs deze fantastische villa rijdt zijn er een aantal dingen die direct in het oog springen, zoals de imposante entree, de twee dakkapellen en de twee schoorstenen. De woning is wit gekeimd en mede door het antracietkleurig trasraam en de zwarte kozijnen krijgt u een chique uitstraling.

De villa is in tegenstelling tot veel door Bouwbedrijf Lichtenberg gerealiseerde villa’s niet zomaar wit gekeimd, maar de muren zijn eerst gestuukt en vervolgens wit gekeimd. Dit zorgt voor een strakke afwerking van de muren
Veel lichtinval was een woonwens, dat dit gelukt is moge duidelijk zijn. Naast en boven de dubbele deuren bij de entree zijn extra zij- en bovenlichten geplaatst wat zorgt voor veel lichtinval in de hal en op de vide. Aan de achterzijde is ook veel glas geplaatst wat zorgt voor een fantastisch uitzicht op de gelderse landerijen, evenals ontzettend veel lichtinval in de woonkamer/woonkeuken. Tevens zorgt de geïntegreerde overkapping aan de achterzijde voor het lekker droog kunnen zitten tijdens een zomerbuitje. Aan beide zijden van deze villa is eveneens een geïntegreerd balkon gemaakt welke via de slaapkamers bereikbaar zijn. Doordat deze villa geheel is onderkelderd heeft de villa ook nog eens ontzettend veel ruimte te bieden.