Rietgedekt huis bouwen Leusden

1. Rietgedekt huis bouwen, rietgedekte stadsvilla te Leusden

Deze schitterende rietgedekte villa is gevestigd in de plaats Leusden.  Met twee halfronde ossenogen aan beide zijden in het wolfseind en het zwarte potdekselwerk in combinatie met de vele witte raamkozijnen is het een plaatje om te zien.

Er is gekozen voor een warmrode steen en het antracietkleurig trasraam zorgt voor het speelse effect. Bij de garage is net als op de verdieping, ook gebruik gemaakt van zwart potdekselwerk.  Zeer aanwezig is de prominente schoorsteen die ver uitsteekt bij de rieten kap. Gelegen aan het water met een eigen aanlegsteiger wordt het gegarandeerd genieten in de zomermaanden.

Op de begane grond is de keuken van de woonkamer gescheiden door ensuite deuren. Het vakmanschap zet zich door in het interieur, zoals te zien is aan de houten trap en een visgraat parketvloer. In de keuken is een natuurstenen vloer gelegd met een prachtig kookeiland en een sfeerhaard mag in de woonkamer niet ontbreken. Verder een praktische tv-kamer/speelkamer en een afgesloten bijkeuken voor het witgoed. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer toegang heeft tot een walk-in closet en eigen badkamer. Vanuit de overloop bereikt u de 2e badkamer met separate toilet. Op zolder vind u nog een ruime berging