Rietgedekt huis bouwen Utrecht

3. Rietgedekt huis bouwen, kopgevel met wolfseind

Een prachtige villa met een landelijke uitstraling. Aan de voorzijde van de rieten kap zit een verspringing in het dak zodat er een extra uitbouw ontstaat met extra ruimte in de woonkamer. Hierboven is een heerlijk terras gemaakt die te bereiken is vanuit de master bedroom. Er ontstaat een bijzonder geheel doordat er gebruik gemaakt is van warmrode gevelstenen, zwart potdekselwerk en witte raamkozijnen aan de voorzijde. De rieten kap maakt deze villa helemaal af.

Aan de rechter en linkerzijde zijn dakkappellen geintegreerd in de rieten kap wat zorgt voor extra ruimte op de slaapkamers. De woonkamer is gesitueerd aan de straatzijde en is door middel van ensuite deuren gescheiden van de woonkeuken, welke een prachtig uitzicht geeft op de tuin.

Op de eerste verdieping beschikt de master bedroom over een walk in closet. Verder zijn hier nog 3 ruime slaapkamers aanwezig, een badkamer met seperate toilet  en op zolder bevinden zich ook nog 2 ruime slaapkamers. Kortom een prachtige villa met veel leefruimte.