Rietgedekt huis bouwen Veluwe

2. Rietgedekt huis bouwen, landhuis Veluwe voorzijde rechts

Dit schitterende landhuis staat op de Veluwe en is met recht één van de uitschieters te noemen van Bouwbedrijf Lichtenberg. Een schitterende uitstraling dankzij de wit gekeimde gevels, het zwarte potdekselwerk, de kozijnen met wienersprossen en de rieten kap. Boven in de nok een halfrond ossenoog wat zorgt voor extra lichtinval op zolder.

Een klassieke uitstraling dankzij de zwarte luiken en ramen maar toch ook modern dankzij de diverse verspringingen in de rieten kap. De villa is volledig onderkelderd en bevat naast een wijnkelder, een wellness en ontspanningsruimte, een sauna, jacuzzi, bar en partyruimte. De riante woonkeuken is de centrale ruimte in de villa, hieraan grenzen de meeste woonvertrekken. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd, elk met hun eigen badkamer en suite en inloopkast. Verder heeft deze villa 3 geïntegreerde dakkappellen en een geïntegreerd dakterras aan de zijgevel. Dit landhuis kent van binnen een zee aan ruimte, maar toch erg gezellig dankzij de afmetingen van de diverse vertrekken.

Van buiten is dit huis al een echt pronkstuk maar de buitenruimte is misschien wel het meest verrassend. Aan de achterzijde bevindt zich namelijk een zeer riant zwembad, jacuzzi en twee overdekte terrassen met buitenkeuken. Kortom een droomvilla van alle gemakken voorzien