Rietgedekt huis bouwen Vierhouten

6. Rietgedekt huis bouwen landhuis met stalen trap met houten tredes Vierhouten

Boven op een heuvel is dit prachtige landhuis gebouwd in Vierhouten. Uitkijkend op de toppen van de bomen met een prachtig uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin. Dit is met recht één van de toppers van Lichtenberg.

De entree bereikt u door middel van een hoge trap. Wat verder direct in het oog springt is de fraaie veranda met daarboven een heerlijk dakterras. Het uitzicht vanaf hier is adembenemend mooi. Verder maken de wit gekeimde gevels, het antracietkleurig trasraam, rieten dak, raamluiken en potdekselwerk en een grote veranda dit landhuis tot een echt droomhuis.

Het landhuis is daarnaast ook nog volledig onderkelderd en biedt ruimte aan een hobbykamer, logeerkamer met eigen badkamer en een technische ruimte. In de woonkamer is naast de gashaard ook gedacht aan ruimte voor een vleugel en de woonkeuken biedt plaats aan een prachtig kookeiland en een zeer ruime eettafel met 8 stoelen. De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer en inloopkast. Tussen de andere twee slaapkamers is een badkamer gesitueerd, welke vanuit beide ruimtes te bereiken is. Daarnaast zorgt het grote dakraam voor veel lichtinval en de vide voor het ruimtelijke effect. Op de zolder is een heuse wellness gecreëerd en door de halfronde ossenogen in het zadeldak ontstaat hier ook extra lichtinval. Kortom een fantastisch landhuis met optimaal leefgenot.