Rietgedekt huis bouwen Wierden

1. Rietgedekt huis bouwen Landhuis rietgedekt en wit gekeimd Wierden

Dit geweldige landhuis is gevestigd in Wierden, in de provincie Overijssel. Wat direct in het oog springt als u naar deze villa kijkt is de aflopende nok. De bewoners noemen het wel een kattenrug.

Met het zwarte potdekselwerk en de zwarte luiken in combinatie met de witte gevels is er een mooie combinatie gecreëerd. Het antracieten trasraam maakt samen met de vergrijsde rieten kap en de witte schoorsteen zo het plaatje compleet. Het zwarte potdekselwerk komt overigens mooi terug bij de schuur annex overkapping. In totaal zijn er 4 dakkapellen geïntegreerd in de rieten kap, wat zorgt voor extra ruimte/lichtinval op de bovenverdieping.

De woonkamer met sfeerhaard en een prachtige plavuizenvloer is tuingericht en door middel van ensuite deuren gescheiden van de zeer ruime woonkeuken. Hier zijn de keukenkasten geplaatst tegen éen wand hierdoor is er ruimte genoeg voor de 6 persoons eettafel. Op de begane grond is tevens ook nog een tv/speelkamer gesitueerd. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Kortom een landhuis met veel leefgenot.